ΑΣΕΠ 2017: Δείτε τις νέες προκηρύξεις στο Δημόσιο

Loading...


 2017

:Ενημερωθείτε για όλες τις νέες προκηρύξεις που αναμένεται να »τρέξουν» το αμέσως επόμενο διάστημα από για την .

Στόχος είναι έως το καλοκαίρι να βρίσκονται σε υπηρεσίες με κενά σε προσωπικό.

Αναλυτικότερα, τον Απρίλιο θα εκδοθεί η προκήρυξη για 170 θέσεις προσωπικού Τεχνολογικής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για το Υπουργείο Δικαιοσύνης με την οποία και ολοκληρώνεται το πακέτο των προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το Υπουργείο Δικαιοσύνης φτάνοντας συνολικά τις 879 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Η τελευταία προκήρυξη θα αφορά 170 θέσεις σε ειδικότητες όπως Γραμματείς Δικαστηρίων, και υπαλλήλους γενικών καθηκόντων για την υποστήριξη της διοικητικής λειτουργίας των δικαστηρίων. Μια άλλη προκήρυξη που εκτιμάται ότι θα εκδοθεί σύντομα από θα αφορά την κάλυψη 203 θέσεων με ειδικότητες όπως οικονομολόγοι, διοικητικοί και λογιστές στην Υπηρεσία Ασύλου, τα περιφερειακά γραφεία Αττικής, Λέσβου και Σάμου και τα αυτοτελή κλιμάκια στη Χίο και την Κω.

το σχεδιάζει να προχωρήσει τους ερχόμενους μήνες και στην έκδοση όπως για την πρόσληψη 70 υποψηφίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ΕΥΑΘ σε ειδικότητες όπως καταμετρητές, οδηγοί και τεχνικό προσωπικό ,για την κάλυψη 137 θέσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και 300 θέσεων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Τέλος έως το καλοκαίρι αναμένεται να εκδοθούν εκ των οποίων η πρώτη θα αφορά την πρόσληψη 68 αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων ,φυλάκων ,συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ η δεύτερη θα αφορά την πρόσληψη 76 μηχανικών (ηλεκτρολόγων, τοπογράφων, χημικών ,προγραμματιστών Ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ) στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ

Κράτα το

  

loading...