ΑΣΕΠ 5Κ/2017: Μέχρι σήμερα το μεσημέρι οι αιτήσεις

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


: Όπως έκανε γνωστό το  (asep.gr), παρατείνεται μέχρι σήμερα, Πέμπτης 15 Ιουνίου 2017, στις 14:00 το μεσημέρι,  η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην του (ΦΕΚ 16/9-5-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό από το : «Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στο , μέχρι και τη 16η Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διαβάστε επίσης:   ΑΣΕΠ 2017: Έρχονται προσλήψεις μόνιμων - Δείτε τη λίστα

Αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, παρακαλούμε μην απαντάτε στο παρόν e-mail, καθώς οι απαντήσεις δεν καταγράφονται. Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Δ/νση Ηλεκτρονικής Διοίκησης

Τηλ: 2131319100

Email: helpdesk@asep.gr

Δ/νση: Πουλίου 6 Αμπελόκηποι Τ.Κ. 115 23″

  

loading...