ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επιδότηση 10.000 ανέργων

Loading...


Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου, (oaed.gr) επιχειρήσεων που σχεδιάζουν να προσλάβουν σε θέσεις πλήρους απασχόλησης λαμβάνοντας ως επιχορήγηση το (360 ευρώ).

Το νέο πρόγραμμα πρόκειται να προσφέρει συνολικά σε 10.000 την ευκαιρία να μετατρέψουν το τους σε «επιταγή επανένταξης στην αγορά εργασίας».

Το πρόγραμμα επιχορηγεί για 12 μήνες τις επιχειρήσεις που απασχολούν έως 10 άτομα σε πλήρη απασχόληση και δεν έχουν προβεί σε μείωση του προσωπικού τους κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ-Δώρο Πάσχα 2017: Υπολογίστε το Online

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν οι στους οποίους υπολείπεται τουλάχιστον το 50% της τακτικής επιδότησης ανεργίας και τουλάχιστον 5 μήνες ή 2 μήνες, αν είναι μακροχρόνια άνεργοι.

Το πρώτο στάδιο διαρκεί όσο και το υπολειπόμενο διάστημα , ενώ το δεύτερο στάδιο ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου και διαρκεί 12 μήνες.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ- Κοινωφελής εργασία 2017: Δείτε τα αποτελέσματα για 24.251 προσλήψεις στους δήμους

Ως ποσό επιχορήγησης για το δεύτερο στάδιο του προγράμματος ορίζεται το ποσό των 360 ευρώ για κάθε μήνα πλήρους απασχόλησης και μέχρι 25 ημερομίσθια τον μήνα.

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ

Κράτα το

  

loading...