Πρόσληψεις: Σε ποιες δημόσιες αρχές ανοίγουν θέσεις εργασίας

Loading...


: 1.899 μόνιμες θέσεις εργασίας αναμένεται να «ανοίξουν» το προσεχές διάστημα… Συγκεκριμένα, πρόκειται για προσλήψεις σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΟΑΕΔ, αλλά και στις Φυλακές και τα Μουσεία σε ολόκληρη τη χώρα.

Που και πόσοι μόνιμοι θα προσληφθούν στο Δημόσιο
Υπουργείο Πολιτισμού 70
ΔΕΗ 26
Σωφρονιστικά ιδρύματα 633
ΕΥΔΑΠ 300
ΕΛΤΑ 510
ΟΑΕΔ 360

Το σχετικό ΦΕΚ για τη διενέργεια διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 70 ατόμων σε μουσεία αναμένεται να δημοσιευτεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Το σχετικό αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρει ότι θα γίνουν προσλήψεις μόνιμων αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, φυλάκων και συντηρητών.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Συμπληρωματική Προκήρυξη για την πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού

Σε ότι αφορά στις 26 θέσεις στη ΔΕΗ ήδη έχει σταλεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης προς δημοσίευση ο διαγωνισμός 12Κ/2017.
Αντίθετα ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 633 σωφρονιστικών υπαλλήλων φαίνεται να καθυστερεί, παρά το γεγονός ότι ήδη από το καλοκαίρι έχουν δημοσιευτεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό.

Η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 άτομα
Το αμέσως επόμενο διάστημα και πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται να προκηρυχθούν και οι διαγωνισμοί για 360 θέσεις στον ΟΑΕΔ για την κάλυψη θέσεων εργασιακών συμβούλων οι οποίες είναι κενές, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να «ξεπαγώσει» και ο διαγωνισμός των ΕΛΤΑ για την πρόσληψη 510 ατόμων, γράφει το newsit.gr.

  

loading...