Εγκρίθηκε από το ΔΣ Eurobank η μεταβίβαση του King George στη Λάμψα

Loading...


Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Ένα ακόμα deal από την σάρκα και οστά. Αυτό του ξενοδοχείου King George. To Διοικητικό Συμβούλιο της Eurobank ενέκρινε τη μεταβίβαση του ακινήτου στο οποίο λειτουργεί το ξενοδοχείο King George, στην Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., έναντι τιμήματος €43.000.000.

H διαδικασία συγκέντρωσης όπως μαθαίνουμε των απαραίτητων εγγράφων για την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου αγοραπωλησίας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες. ‘Ετσι επίσημα πλέον περνά στην Λάμψα,το ακίνητο του ξενοδοχείου King George μετά την έγκριση της Eurobank.

Σε ανακοίνωση της που εξέδωσε η τράπεζα γνωστοποίησε πως το διοικητικό της συμβούλιο ενέκρινε τη μεταβίβαση του ακινήτου στο οποίο λειτουργεί το ξενοδοχείο King George, στην Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, έναντι τιμήματος 43 εκατ. ευρώ. Η διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων εγγράφων για την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου αγοραπωλησίας βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας.

Διαβάστε επίσης:   Στα 132 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου της Eurobank

Σημειώνεται πως η Λάμψα άσκησε το δικαίωμα προτιμήσεως που είχε ως μισθώτρια του ακινήτου και το αγόρασε προσφέροντας 43 εκατ. ευρώ που ήταν και η μεγαλύτερη προσφορά που είχε δοθεί στον διαγωνισμό της τράπεζας.

Τέλος σημειώνεται ότι η Λάμψα είναι σήμερα εκμισθώτρια του King George για 20 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 700.000 ευρώ και λειτουργεί η ίδια το ξενοδοχείο.

  

loading...