Αποχώρηση και ασυλία στο SURVIVOR (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια αναμένεται να παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές του  με τους 5 παίκτες που έχουν απομείνει να μάχονται για την ασυλία που θα τους χαρίσει απευθείας μία θέση στον ημιτελικό.

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα από τα τελευταία παιχνίδια ασυλίας. Οι δύο παίκτες που θα καταφέρουν να την εξασφαλίσουν, θα εξαιρεθούν από την ψηφοφορία και θα τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τον ημιτελικό.

«Καλώς ορίσατε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα του φετινού . Οι δύο από εσάς που θα έχουν κερδίσει την ασυλία, θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του ανακοινώνει και ένα από τα δωράκια που θα κερδίσουν οι δύο νικητές! «Δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι. Έχουμε φυσικά και κάποια επιπλέον δωράκια. Οι δύο νικητές θα πετάξετε τις επόμενες ημέρες για Κούβα», είπε ο Τανιμανίδης κάνοντας τους παίκτες να πανηγυρίσουν.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2017: Ασυλία και αποχώρηση-Δικαίωση για το tilegrafima.gr-Τι ακολουθεί

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Σήμερα έχουμε αγώνα ασυλίας. Πρώτη φορά που δεν θα έχουμε κορίτσια να αντιμετωπίσουμε».

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Δεν με προβληματίζει το ότι θα είναι πιο δύσκολα στους αγώνες τώρα που είμαστε μόνο άντρες».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω πάρα πολύ να συμμετέχω και να κερδίσω στον τελικό. Θα κοιτάξω οπωσδήποτε να πάρω την πρώτη ασυλία για να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω περιμένοντας την απόφαση του κόσμου».

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του , πρόκειται γι’ ακόμα ένα ιδιαίτερο αγώνισμα, που, φυσικά, δεν λείπουν και τα νεύρα. Οι παίκτες θέλουν να εξασφαλίσουν τις τελευταίες δύο ασυλίες και θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να περάσουν, αρχικά, στον ημιτελικό.

  

loading...