Χρανιώτης: Αποκαλύψεις για τις παρανομίες στο survivor

Loading...


: Ο Γιώργος Χρανιώτης, αφού απόλαυσε για μια ημέρα, όπως ο ίδιος τόνισε, το σερφ στις θάλασσες της Δομινικανής Δημοκρατίας, επέστρεψε στην Ελλάδα και αντίθετα με όλους τους άλλους παίκτες που προσγειώθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κάθισε για σχεδόν 20 λεπτά μπροστά στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις.

Με ειλικρίνεια σε κάθε ερώτηση απάντησε ο Γιώργος Χρανιώτης κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά την παραμονή για 4 μήνες και 10 ημέρες στον Αγιο Δομίνικο, όπου συμμετείχε στο Survivor.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για την ανταλλαγή φαγητού που έγινε 2-3 φορές, λέγοντας πως όταν 24 ώρες πεινάς και σκέφτεσαι μόνο το φαγητό, τότε αυτό που κάνεις είναι να αναζητήσεις την τροφή.

Διαβάστε επίσης:   Ποιος αποχώρησε από το survivor

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, δήλωσε σίγουρος για τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε έναν νέο πολύ καλό του φίλο, παραδέχθηκε πως οι τσακωμοί του με τον Γιάννη Σπαλιάρα ήταν έντονοι γιατί είχε την άνεση μαζί του λόγω της πολύ καλής σχέσης που έχουν, ενώ απάντησε έντονα στο ερώτημα αν ο Ντάνος κάνει τον σταυρό του επίτηδες μπροστά στις κάμερες.

  

loading...