Ελληνας εφοπλιστής αγοράζει περιφερειακά κανάλια

Loading...


Νέος παίχτης έκανε την εμφάνισή του στο Θεσσαλικό τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα εξαγοράζοντας την πλειοψηφία των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού TRT, που είναι ο πρώτος που εξέπεμψε σήμα στην Θεσσαλική επικράτεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το kosmosLarissa.gr και δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από την Διοίκηση του καναλιού, ο βασικός μέτοχος και εκ των ιδρυτών του καναλιού, Βολιώτης στην καταγωγή, Άγγελος Αντωνίου, μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε (ποσοστό 84%) σε άγνωστους, προς το παρόν, αγοραστές, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εξωχώρια εταιρεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πίσω από τη νέα εταιρεία βρίσκεται Έλληνας εφοπλιστής, ο οποίος, κατά την τελευταία διετία, επιδίδεται σε εξαγορές περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων, τα οποία θα συντονίζονται και θα εκπέμπουν, ως ένα ποσοστό, κοινό πρόγραμμα.

Επικεφαλής του πρότζεκτ εμφανίζεται ο παλιός διευθυντής της ΕΡΤ, γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Παπουτσάνης.

Στο μετοχολόγιο της TRT παραμένουν ακόμη ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Στέργιος Τσαγκούλης (Intercomm) με ποσοστό 13% καθώς και δύο ακόμα μικρομέτοχοι που κατέχουν το υπόλοιπο 3%.

Το τίμημα της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό…

  

loading...