Γιάννης Λάτσιος: Επιστρέφει επισήμως στον ΑΝΤ1

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Γιάννης Λάτσιος: Η φήμη που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγες μέρες στα δημοσιογραφικά στέκια επιβεβαιώθηκε και ο Γιάννης Λάτσιος επιστρέφει στον ΑΝΤ1 προκειμένου να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος marketing και επικοινωνίας του καναλιού.

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV, από τον Γιάννη Λάτσιο. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού. Παράλληλα, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου θα υπάγονται όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:   Survivor: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα- Trailer- Επεισόδιο 71 (BINTEO)

Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος της μεγάλης επιστροφής είχε ανοίξει πριν λίγες μέρες όταν ο Γιάννης Λάτσιος είχε συναντηθεί με τον Στρατή Λιαρέλη προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

  

loading...