Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Μάριος Ιωαννίδης κοροϊδεύει το συνεχές «σταυροκόπημα»

Loading...


Η συνήθεια του να κάνει συνεχώς τον σταυρό του κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων του δεν έμεινε ασχολίαστη από την ομάδα των Μαχητών, με τον Μάριο Ιωαννίδη να κοροϊδεύει τη συγκεκριμένη κίνηση και τους συμπαίκτες του να γελούν.

Η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Κάποιοι θεωρούν ότι η συνήθεια αυτή μαρτυρά αληθινή πίστη και κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι και ο πιο πιστός χριστιανός μπορεί να έρθει σε δύσκολη θέση βλέποντας τον «Ντάνο» να κάνει τον σταυρό του σε ρυθμό «πολυβόλου», χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ως ουσιαστική «ασέβεια» προς την χριστιανική θρησκεία αφού ερμηνεύουν την κίνησή του ως προσπάθεια να κερδίσει συμπάθειες.

Στους επικριτές του πάντως δεν συμπεριλαμβάνεται η ομάδα του Happy Day. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής σχολιάστηκε τόσο η συγκινητική προσπάθεια του στο χθεσινό επεισόδιο αλλά η κίνηση του Μάριου να τον κοροϊδέψει.

Διαβάστε επίσης:   Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Survivor-Τρέιλερ 19/6

«Μου έχει μείνει η εικόνα που είναι οι τέσσερις όρθιοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την ήττα τους. Ο ένας ότι έχει ψηλά το κέντρο βάρους, ο άλλος ότι είχε δύναμη στα πόδια ο Γιώργος…», σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Δευτέρας.

Η Ελένη Τσολάκη, από την πλευρά της, αναφέρθηκε στην ενέργεια του Κύπριου παίκτη του . «Εκνευρίστηκα αφάνταστα με την κοροϊδία του Μάριου για τον σταυρό του Ντάνου. Δεν κοροϊδεύεις ποτέ κανένας άνθρωπο για την πίστη του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κουβέντα έκλεισε με τη να αναφωνεί: «Γεια σου ρε που τα βάζεις με όλους και κερδίζεις ρε μεγάλε»!

  

loading...