Γιώργος Μαυρίδης: Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Loading...


Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος παρουσιαστής της εκπομπής παραδέχθηκε ότι είναι , κάτι το οποίο ανακάλυψε αρκετά αργά, με αποτέλεσμα όλοι να θεωρούν ότι, απλώς, ήταν κακός μαθητής στο σχολείο, το οποίο μάλιστα δεν κατάφερε να τελειώσει, αφού σταμάτησε στη Β’ Λυκείου, ώστε να μπορέσει μετά να εργαστεί για να μην επιβαρύνει οικονομικά την μητέρα του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο , αποκάλυψε ότι είχε και μαθησιακές δυσκολίες που τις ανακάλυψε πολύ μεγαλύτερος. «Ανακάλυψα μόλις πριν από τρία χρόνια πως Το κατάλαβα μέσα από κάποιους φίλους καθηγητές. Το διαπίστωσα μετά από μία επίσκεψη σε λογοθεραπευτή. Έχω διάσπαση προσοχής .

Διαβάστε επίσης:   Στο δρόμο: Πώς πήγε από τηλεθέαση η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη;

Αποφάσισα να το λέω γιατί έχει δυσλεξία και η ανιψιά μου και όλοι μου είπαν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι κάτι τέτοιο, να μην είναι ταμπού. Υπάρχουν πολλά παιδιά που το αντιμετωπίζουν και, αν το γνωρίζεις, μπορείς να πάρεις σημαντική βοήθεια και να πάψεις να νιώθεις άβολα που σε κάποια πράγματα λειτουργείς διαφορετικά από τα άλλα παιδιά στο σχολείο.

Οι σημερινοί 40άρηδες . Οι περισσότεροι νόμιζαν πως απλά ήταν σκράπες στο σχολείο. Ξέρεις σε ποιο μάθημα είχα πάντα 18; Στη γεωγραφία. Γιατί μάθαινα μέσα από τις εικόνες. Ήταν σοκαριστικό και όλοι νόμιζαν πως κάνω σκονάκι!», είπε γελώντας.

 

  

loading...