Μαμά Βασάλου: Η Μενεγάκη συνεχάρη την μητέρα του!

Loading...


: Χάρη στη μητέρα του, Αλίκη, κέρδισε το αυτοκίνητο ο , στο χθεσινό αγώνισμα. Ο personal trainer κλήθηκε να μαντέψει τις απαντήσεις της μητέρας του, σε ερωτήματα όπως ποιος είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός, ποιο είναι το ζώδιο της, αν είναι υπακουος γιος και αν της κάνει συχνά δώρα.

Οι ίδιες ερωτήσεις τέθηκαν και στους υπόλοιπους παίκτες, χωρίς όμως την ίδια επιτυχία. Ο Βασάλος φάνηκε να είναι πολύ κοντά με τη μητέρα του και σε όλες σχεδόν τις ερωτήσεις όχι μόνο απάντησε σωστά, αλλά και με μεγάλη σιγουριά. Η κυρία Αλίκη του έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του χθεσινού αγωνίσματος, που είχε δύο μέρη. Όταν αγωνίστηκε με τον Αναγνωστόπουλο, σε ένα τυφλό παιχνίδι, κατάφερε να επικρατήσει.

Όσο για το μεγάλο δώρο που κέρδισε, θα το χαρίσει στη μητέρα του. Η σχέση του Βασάλου με τη μητέρα του, εντυπωσίασε την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια μάλιστα έδωσε τα συγχαρητήρια στην κυρία Αλίκη για τον τρόπο που ανέθρεψε τον γιο της.

Διαβάστε επίσης:   Αποχώρηση και ασυλία στο SURVIVOR (ΒΙΝΤΕΟ)

«Νύφες ενδιαφερόμενες, μεγάλο λαχείο ο Βασάλος, δεν θα πληγωθείτε ποτέ, παιδί διαμάντι! Ζωή χαρισάμενη, ούτε τσακωμούς, ούτε ασχημοκουβέντες, πολύ ειλικρινής, συγχαρητήρια στη μαμά του Βασάλου, έχεις γεννήσει ένα παιδί διαμάντι που θα κάνει ένα παιδί πολύ ευτυχισμένο! Μπορεί να έχει μαμά αλλιώτικη, έτσι που είναι μεγαλωμένο; Διαβάστε παρακάτω…

Συγχαρητήρια κυρία μου, μπράβο σου, έχεις κάνει φοβερή δουλειά στο παιδί σου, εγώ ως μητέρα τον χειροκρότησα χτες!» είπε η Ελένη Μενεγάκη, γράφει το protothema.gr.

  

loading...