Προς το τέλος του πλησιάζει το Nomads και για όσους αναρωτιούνται τι θα συμβεί στο τελικό, ο ANT1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που εξηγεί πως θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες τώρα αφήνουν την τύχη τους στα χέρια του κοινού, καθώς αυτό θα αποφασίζει για τις επόμενες δύο εβδομάδες ποιον παίχτη θα σώσει μετά από τις μονομαχίες που θα ακολουθήσουν.

Έτσι, ο παίκτης που θα συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους του κοινού, κάθε φορά, δηλαδή ο πιο «δημοφιλής» από τους 3 υποψήφιους μονομάχους, θα εξασφαλίζει την παραμονή του στο Nomads.

Ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού θα μεταδοθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αναλυτικά, ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, όπου και εκτός των άλλων θα ανακοινωθεί ποιόν από τους Νομάδες, ψήφισε και αποφάσισε το κοινό να στείλει απευθείας στον Τελικό. Οι εναπομείναντες παίκτες θα μονομαχήσουν στο αγώνισμα του Ημιτελικού και αυτός που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στα αγωνίσματα θα αποχωρήσει.

Όσο για τον τελικό, αυτός θα γίνει στο 60ο επεισόδιο του ριάλιτι, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, όπου οι μονομάχοι θα αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσης, για την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.000 €.

iefimerida.gr