Ποιος κέρδισε στο Survivor-Ασυλία

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Συγκλονιστικό ήταν το επεισόδιο της Τετάρτης 28 Ιουνίου του , με τους εναπομείναντες παίκτες να μάχονται για την πρώτη ασυλία (η οποία εξασφάλιζε και τη συμμετοχή στον ημιτελικό του παιχνιδιού) αλλά και ένα ταξίδι στην Κούβα.

Ο  ξεκίνησε εντυπωσιακά, σε αντίθεση με τον  ο οποίος έδειξε να δυσκολεύεται στον στόχο (κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν σε παρόμοιο παιχνίδι), επηρεασμένος ίσως και από την απώλεια του αυτοκινήτου στον τελικό του προχθεσινού -τηλεοπτικά- κουίζ.

Όσο περνούσε η ώρα, και μετά από μία ήττα του, ο «Σούπερμαν» έδειξε να πέφτει ψυχολογικά. Αντιθέτως, και (οι οποίοι είχαν ξεκινήσει νωθρά) ανέβασαν την απόδοσή τους και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, με τον Κύπριο παίκτη να έχει δύο «ζωές» και τον Ντάνο μία.

Διαβάστε επίσης:   Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Survivor-Ασυλία και αποχώρηση 28/6

Στο πρώτο do or die παιχνίδι ο Σκιαθίτης εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι κατάφερε να παραμείνει ζωντανός και όλα κρίθηκαν στην τελευταία, συναρπαστική, αναμέτρηση, στην οποία ο Μάριος επικράτησε και κέρδισε την πρώτη ασυλία και μαζί το ταξίδι στην Κούβα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έντασή του ήταν τόσο μεγάλη που έπεσε γονάτισε στη γη και ξεκίνησε να κλαίει, με τον αντίπαλό του να του ζητάει να σηκωθεί πάνω λέγοντάς του «Δεν κέρδισες το παιχνίδι».

Πλέον, έχει απομείνει άλλη μία ασυλία, η οποία θα δούμε που θα καταλήξει στο επεισόδιο της Κυριακής, το οποίο αναμένεται συγκλονιστικό.

  

loading...