: Το έπαθλο της επικοινωνίας με δικούς τους ανθρώπους από την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι δύο ομάδες στο Survivor, απόψε, Τρίτη. Για ακόμα μία φορά, Μαχητές και Διάσημοι θα κοντραριστούν στον απαιτητικό στίβο μάχης, που έχει ετοιμάσει η παραγωγή.

Πλεονέκτημα φαίνεται πως έχουν οι Διάσημοι, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν το πιο μεγάλο και απολαυστικό έπαθλο, που έχει δοθεί φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Πρώτα έφαγαν ένα χορταστικό δείπνο σε ένα εστιατόριο, στη συνέχεια διασκέδασαν στο ετήσιο φεστιβάλ μουσικής στην πόλη του Αγίου Δομινίκου και τέλος πέρασαν μία βραδιά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Από την άλλη, οι Μαχητές ηττήθηκαν με αποτέλεσμα να είναι κακόκεφοι και απογοητευμένοι. Ωστόσο, όπως έχουν αποδείξει στο παρελθόν με το πείσμα και την επιμονή τους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν come back στο αποψινό αγώνισμα.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2- Skai: Αποχώρησε η Φαρμάκη, αλλά οι Διάσημοι κέρδισαν και πάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, όλα δείχνουν ότι οι Μαχητές θα συνεχίσουν να βγαίνουν νικητές στο αγώνισμα επικοινωνίας, καθώς φαίνεται πως είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνους. Όπως υποστήριξε και η Μελίνα Μεταξά, «Είναι πιο σημαντικό να γεμίζει η καρδιά, παρά το στομάχι», αναφέρει το mononnews.gr.