Survivor 2017-SKAI: Τι συμβαίνει πραγματικά στην ομάδα των Διάσημων;

Loading...


Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό παρασκήνιο σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται στην ομάδα των Διάσημων του Survivor.

Του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη

Αρχικά, όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον στράφηκε στους.. απέναντι. Οι λόγοι πολλοί. Ο βασικότερος ήταν ότι μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Καλλέργη, όλοι οι άλλοι παίκτες που αποχαιρέτισαν το Survivor μέχρι σήμερα προέρχονταν από . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες κόντρες που επέτρεψαν στην ομάδα των Διάσημων να παρουσιάζεται ως πιο ενωμένη.

Άλλωστε ήταν ξεκάθαρη η δημιουργία δύο »στρατοπέδων», το ένα υπό την… και το άλλο με την πλειοψηφία των κοριτσιών και

Όπως και στις ποδοσφαιρικές ομάδες όμως, έτσι και σε εκείνες του Survivor, οι ήττες φέρνουν γκρίνια κι αυτό είναι πλέον εμφανές. Οι παίκτες έχουν καταλάβει τα »δυνατά χαρτιά» που πρέπει να εξουδετερώσουν αλλά και τις προσωπικότητες εκείνες που είναι εύκολο να δημιουργήσουν μία αντιπαράθεση από το πουθενά με απρόβλεπτα ενδεχόμενα.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2017-SKAI: Το μεγάλο παρασκήνιο πίσω από την παραμονή του μάνατζερ ράγκμπι

Τι συμβαίνει λοιπόν με την ομάδα των Διάσημων του Survivor; Ένα είναι το σίγουρο και άλλο ένα… ελέγχεται! Το σίγουρο είναι ότι δεν μιλάμε για μία ευτυχισμένη οικογένεια. Ο είναι το ένα πρόσωπο που δεν έχει και τρομερές συμπάθειες στους συμπαίκτες του, με τον την Σόφη Πασχάλη και την να έχουν εκφράσει πολλές φορές τα παράπονά τους.

Επίσης, ούτε η δεν φαίνεται να είναι η αγαπημένη των συμπαικτών της. Τόσο ο Γιάννης Σπαλιάρας, όσο και ο Κώστας Κοκκινάκης αλλά και ο Λάμπρος Χούτος έχουν αρκετά παράπονα από εκείνη, χρεώνοντάς της ότι ίσως διαμαρτύρεται περισσότερο από το κανονικό για τους τραυματισμούς της και στερεί από την ομάδα μία δυνατή παίκτρια. Ακόμα, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές εντάσεις με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να σκέφτονται ότι δημιουργεί πρόβλημα και στην δική τους εικόνα προς τα έξω.

Η ίδια, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της, »έδειξε» την Λάουρα Νάργες, δηλώνοντας ότι εκείνη, τουλάχιστον, δεν έχει πάρει το »οκ» από τους γιατρούς να αγωνιστεί και δεν το έκανε, όπως ισχύει για την Λάουρα.

Άλλο ένα άτομο που έχει πολλά να σκεφτεί αν θέλει να παραμείνει είναι ο . Σίγουρα η εμφάνισή του, σε συνδυασμό με την αγωνιστικότητά του, έχει τρομάξει αρκετούς στην ομάδα του αφού καταλαβαίνουν ότι σε λίγο διάστημα ο »Ντάνος» έχει γίνει πολύ πιο διάσημος στη ζωή του από μερικούς συμπαίκτες του.

Η ένταση με τον ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό Στέλιο Χανταμπάκη είναι ακόμα χαραγμένη στο μυαλό όλων αλλά έκπληξη προκαλεί ότι ακόμα και η Ευριδίκη Βαλαβάνη, την οποία ακόμα και το ίδιο το παιχνίδι παρουσίασε ως ζευγάρι με τον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι και πρώην ποδοσφαιριστή, πραγματοποίησε επίθεση εναντίον του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν οι διάσημοι χάσουν το σημερινό παιχνίδι ασυλίας σίγουρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι θα συμβεί στη διαδικασία αποχώρησης.

ΥΓ Αυτό που διερευνάται ακόμα είναι το πώς γίνεται να… βρέχει χταπόδια στην παραλία των Διασήμων όταν χάνουν στα αγωνίσματα. Σύμπτωση μάλλον!

  

loading...