Τροχός της τύχης: Έπαθλα και δοκιμασίες…

Loading...


Ο «» γυρίζει, μοιράζει απλόχερα χαρά, χαρίζει μεγάλα χρηματικά, ποσά, δώρα, αυτοκίνητα και δοκιμάζει τους παίκτες με νέες προκλήσεις!

Από την Πέμπτη 16 Μαρτίου στον «Τροχό της Τύχης» υπάρχουν δύο νέες φέτες, που κρύβουν πολλές ευχάριστες αλλά και κάποιες λιγότερο, εκπλήξεις για τους παίκτες.

Στην αρχή του 2ου γύρου τοποθετούνται πάνω στον «» 3 φέτες με το σύμβολο «Πέταλο» πάνω σε διαφορετικά ποσά.

Όταν μετά το γύρισμα του Τροχού, πέσει πάνω στο «Πέταλο», ο παίκτης θα πρέπει να πει ένα σύμφωνο, το οποίο αν υπάρχει στη λέξη, που αναζητά, θα του δώσει το ποσό, που αναγράφεται από κάτω Χ5, όσες φορές υπάρχει το συγκεκριμένο γράμμα στο γρίφο.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2017-SKAI: Στο απίστευτο 75% έφθασε η τηλεθέαση του χθεσινού επεισοδίου

Στην αρχή του 4ου γύρου τοποθετείται πάνω στον Τροχό η φέτα ΦΠΤ (ΦΟΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΡΟΧΟΥ). Όταν μετά το γύρισμα του , πέσει ο παίκτης σε αυτή τη φέτα, θα πρέπει να πει ένα σύμφωνο, το οποίο, αν υπάρχει στη λέξη, που αναζητά, θα του δώσει 45 ευρώ και στη συνέχεια θα του δώσει και το δικαίωμα να επιλέξει από ποιον συμπαίκτη του θα αφαιρέσει το 50% του συνολικού ποσού, που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού.

Επίσης, από την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στον «Μικρό ΤΡΟΧΟ» του Τελικού Γύρου, ο παίκτης διεκδικεί, εκτός από το αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό, και ένα scooter!

«» γιατί «Όποιος γυρίζει, κερδίζει»!

Κράτα το

  

loading...