Τζέση Παπουτσή: «Είμαι καλά, γιατί ήταν θέλημα Θεού»

Loading...


Τη βαθιά πίστη στο Θεό εξέφρασε η Τζέση Παπουτσή, που μίλησε με συγκινητικά λόγια για την περιπέτεια υγείας που πέρασε το προηγούμενο διάστημα.

Όπως είπε η δημοφιλής ηθοποιός είναι καλά γιατί είναι θέλημα Θεού.

Σε συνέντευξή στην εκπομπή «Μία» του Star, η Παπουτσή δε θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο πρόβλημα που βίωσε, ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα στον Θεό. «Από μικρή οι γονείς μου μου έδωσαν τη δυνατότητα να επιλέξω. Και από μικρή πήγαινα στην εκκλησία και πίστευα», είπε η κωμική ηθοποιός που συνέχισε: «Δεν άρχισα να πιστεύω τώρα που πέρασα την περιπέτεια με την υγεία μου. Πάντως, είμαι καλά γιατί ήταν θέλημα Θεού. Ο,τι συμβαίνει είναι θέλημα Θεού. Οι άνθρωποι έχουμε μια ημερομηνία που θα τελειώσουμε. Αυτό είναι προκαθορισμένο. Αυτή η στιγμή δεν ήταν τώρα για μένα. Ηταν μια δοκιμασία που ο Θεός ήθελε να περάσω».

Όπως είπε, μάλιστα, στις αποσκευές της (νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Αγγλίας) είχε μαζί της περισσότερες εικόνες απ’ότι ρούχα…

Η Παπουτσή τόνισε επίσης πως πηγαίνει πολύ συχνά στη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη και πολλές φορές έχει νιώσει πως ο Αγιος την έχει βοηθήσει.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη».

  

loading...