ΑΝΤ1-Nomads: Η τηλεθέαση, τα αρνητικά και οι προσδοκίες για το μέλλον

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Χωρίς αμφιβολία, οι άνθρωποι του έχουν ποντάρει τα… ρέστα τους στο , το reality επιβίωσης το οποίο φιλοδοξεί να κάνει το Survivor να δείχνει σαν μία απλή βόλτα στην εξοχή. Ελάτε να δούμε παρέα αν η χθεσινή (Δευτέρα 2 Οκτωβρίου) πρεμιέρα κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες ή ο και η παρέα του θα πρέπει να ανησυχούν από πολύ νωρίς.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά,  το ήρθε από την αρχή αποφασισμένο να κάνει τη διαφορά στις νύχτες του φετινού φθινοπώρου, αφού στην πρεμιέρα του κατάφερε να φτάσει το 37% στο σύνολο και το 27% στο νεανικό.

Κι αν κάποιοι βιαστούν να συγκρίνουν τα νούμερα αυτά με τα 70% του , είναι καλό να σημειώσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ είχε φτάσει το 33,5% και 27,3% αντιστοίχως,

Διαβάστε επίσης:   Nomads-ant1: Ποια ομάδα κέρδισε σήμερα

Μάλιστα, το σημερινό επεισόδιο αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο , πρόκειται να συμβεί κάτι το οποίοι έκανε όλους τους παίκτες, τους ανθρώπους της παραγωγής αλλά και τους ντόπιους να παγώσουν από την αγωνία.

Βέβαια, μόνο ο χρόνος μπορεί να αποδείξει την επιτυχία ή όχι ενός τηλεοπτικού προϊόντος, και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάποια πράγματα που επιδέχονται διόρθωσης -πχ το πρώτο αγώνισμα ήταν λίγο βαρετό-, σίγουρα όμως δεν είναι εύκολο όλα να λειτουργούν άψογα από την πρώτη μέρα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα δείγματα γραφής του είναι ενθαρρυντικά και περιμένουμε τη συνέχεια με ενδιαφέρον…

  

loading...