Ερχεται ανασχηματισμός-Ποιοι φεύγουν

Γιώργος Θεοχάρης
Loading...


Του Γιώργου Θεοχάρη-Λύδια Κονόρδου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χρήστος Σπρίντζης και  Δημήτρης Παπαδημητρίου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του tilegrafima.gr θα μείνουν εκτός κυβέρνησης στον που ετοιμάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πολιτισμός δεν φαίεται να περνά και τις καλύτερες μέρες επί που έχει πυροδοτήσει πολλές φορές τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ακόμα και να φέρνει πολιτικές ευθύνες για το , φαίνεται ότι θα αποφεχθεί από το νέο σχήμα πληρώνοντας πολύ ακριβά το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ. Αν και σε προηγούμενες υπουργικές θητείες του στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, εδώ φαίνεται ότι η κακή ενημέρωση που είχε από τοςυ υφιστάμενους του από τις πρώτες ώρες του ναυαγίου, εξελίχθηκε σε μία πρωτοφανή δυσαρέσκεια εις βάρος του προσώπου του.

Διαβάστε επίσης:   Τσίπρας: "Η Ευρώπη να στηρίζεται στα δικά της πόδια"

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, όπως μας πληροφορούν, θα πληρώσει την καθυστέρηση πολλών δημοσίων έργων και τον κακό χειρισμό της όλης κατάστασης.
Τέλος, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν φαίνεται να έχει ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της σημερινής κυβερνητικής συγκυρίας και χαρτακτηρίζεται ΄΄ λίγος΄΄ για να παραμείνει στη θέση αυτή.

  

loading...