Η πορφυρογέννητη πασιονάρια, ο ευσεβής ναυτικός και ο φιλόδοξος παντρεμένος

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης
Loading...


του Ανδρέα Καραγιάννη: Ένα μεγάλο (ροζ) σκάνδαλο, με πολιτικές και κυρίως ηθικές προεκτάσεις κυκλοφορεί μονοπωλεί καθημερινά τα δημοσιογραφικά (και όχι μόνο) πηγαδάκια των Αθηνών.

Πρωταγωνίστρια, μία θερμοκέφαλη (θεσμική γαρ) γόνος. Η εν λόγω κυρία, ήταν νυμφευμένη με έναν αξιόλογο ναυτικό, ο οποίος ουδέποτε επιζητούσε δημοσιότητα και κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ, ανάλογο της σοβαρότητός του.

Στη μέση μπήκε ένας φέρελπις νέος (όχι και τόσο), παντρεμένος και αυτός, με δύο παιδάκια, ο οποίος ‘πλευρίτωσε’ τη ΓΟΝΟ, στο νεόκοπο κινηματικό εγχείρημά της.

Εκείνη, γοητευμένη από το παρουσιαστικό του ανδρός, από το λέγειν και την προσωπικότητά του, τον προώθησε σκανδαλωδώς γρήγορα στην ιεραρχία, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε συντρόφους συναγωνιστές.

Διαβάστε επίσης:   Ο Σοφρωνισμός σε Κράτος με ελλιπή παιδεία

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένα φλογερό πάθος πήρε τη σκυτάλη της επαγγελματικής σχέσης, με αποτέλεσμα η ΓΟΝΟΣ να χωρίσει τον ναυτικό και να φιλοξενήσει μόνιμα τον φέρελπι αγωνιστή.
Τα πράγματα ξεκίνησαν να περιπλέκονται όταν στενοί συνεργάτες του ισχυρού πατέρα της αγωνίστριας ΓΟΝΟΥ αποκάλυψαν ότι ο εν λόγω φέρελπις αγαπημένος ήταν ‘τοποθετημένος’ από συγκεκριμένα ‘κέντρα’ δίπλα της έτσι ώστε να την έχουν ελεγχόμενη (αρκετή ζημιά ήδη έχει προκαλέσει στη χώρα).

Πρόκειται για ανθρώπους χωρίς ηθικές αναστολές, αξίες και αίσθηση καθήκοντος. Αυτοί αποζητούν τη ψήφο μας.
Θα επανέλθουμε…

  

loading...