Κούρσες τρόμου στην Αθήνα-Λεηλασίες και απειλές

Loading...


Του Γιώργου Θεοχάρη

Μία κούρσα για μόλις λίγα ευρώ μπορεί να την πληρώσεις ακόμα και με την ίδια σου την ζωή.

Οι οδηγοί ταξί της Αττικής πλέον ζουν έναν καθημερινό εφιάλτη, σύμφωνα με συγκλονιστικές μαρτυρίες που εξασφάλισε το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ.

»Παίρνουμε τον πελάτη και δεν ξέρουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής αν μας βγει ληστής….», δηλώνουν απεγνωσμένα στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ.

»Προχθές ένας συνάδελφος μου πήρε έναν καλοντυμένο κύριο, περίπου 40 χρονών από νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας και του ζήτησε να τον πάει στον Ασπρόπυργο. Ο συνάδλεφος του αρνήθηκε . Στη συνέχεια του έδωσε 50 ευρώ και τον παρακάλεσε θερμά να τον πάει στον προορισμό του. Τον πήγε λοιπόν και εκεί έναν ψιλοερημικό μέρος τον περίμεναν άλλοι δύο!», εξηγεί ο νεαρός ταξιτζήςκαι συμπληρώνει:

»Εκεί λοιπόν , ο επιβάτης με το που σταμάτησε απείλησε με πιστόλι τον 55χρονο ταξιτζή και στη συνέχεια εισέβαλαν κι άλλοι δυο και τον πήραν ότι είχε σε χρήματα αλλά και ότι φουρούσε . Τον άφησαν μόνο με τον σλιπ!
Αυτό δείχνει την αγριότητα της κατάστασης που βιώνουμε΄΄, είπε .

»Τις προάλλες επιβάτης που καθότανε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου με απείλησε με σεραπτικό βάζοντας το στο αυτί μου!», προσθέτει βουρκομένος.΄΄Εχω οικογένεια, ένα δίχρονο αγοράκι και μεταφέρω και στο σπίτι μου αυτό που ζω», εξηγεί ο 32 χρονος Γιώργος Ραπτόπουλος από το Μαρούσι.

Τα περισταστικά ληστείας δεν φθάνουν στα δικαστήρια καθώς απαιτούνται 100 ευρώ για να υποβάλλουμε μήνυση και αυτά οι περισσότεροι από εμάς δεν τα διαθέτουμε, υπογραμμίζει παλαιό στέλεχος της Σ.Α.Τ.Α που τονίζει ότι »ζητήσαμε από την πολιτεία να μας δοθεί η έγκρισή της προκειμένου να τοποθέτησουμε αλεξίσφαιρα εσωτερικά τζάμια ώστε να μη ερχόμαστε σε επαφή με τον πελάτη αλλά αρνήθηκε. Στο εξωτερικό πλέον αυτό γίνεται». 
 

  

loading...