Του Νίκου Παπαϊωάννου-Οι καλές σχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή δεν φαίνεται να είναι καθόλου αθώες…
Η αποχή του πρώην Πρωθυπουργού από τα πολιτικά τεκταινόμενα κι η έλλειψη της παραμικρής αντιπολιτευτικής δήλωσης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μόνο τυχαία δεν είναι.

Πληροφορίες που καταφθάνουν στο tilegrafima.gr κάνουν λόγο για μυστική συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Αυτό θα αποτελέσει μία διασπαστική κίνηση στο εσωτερικό της ΝΔ και μία προδοσία του συντηρητικού χώρου από τον ανιψιό του ιδρυτή της ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλωστε ο ΄΄ειδικός΄΄ για να δημιουργεί προβλήματα στα υπόλοιπα κόμματα παρά να επιλύει τα δικά του…
Οι πληροφορίες θέλουν τους δυο άνδρες να μιλάνε στα τηλέφωνα και να διατηρούν μία πολύ καλή σχέση, να ανταλλάσσουν απόψεις και να μοιράζονται προβληματισμούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί μόνο  τυπική επαφή με τον Καραμανλή. Στον  δεύτερο στα ΄΄πηγαδάκια΄΄ της ΝΔ χρεώνουν αδιαφορία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απαξίωση στον αρχηγό της…

Τα εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ είναι βαθιά και σημαντικά. Μία τέτοια εξέλιξη με τον Καραμανλή θα τίναζε στον αέρα κάθε ισορροπία  μέσα στην φλεγόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
ΙΔΟΜΕΝ!