Οι Τούρκοι… δίπλα στους δολοφόνους-Τζιχαντιστές του Παρισιού!

Loading...


Οι Τούρκοι αξιωματούχοι απογυμνώνονται ….

Δύο Τούρκοι υπουργοί, ο  Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο υπουργός Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ, σχολίασαν το φρικιαστικό γεγονός με τον δικό τους, μοναδικό, τουρκικό τρόπο,όπως διαβάζουμε στη  τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

“Είμαστε κατά της τρομοκρατίας, όποιος και αν είναι ο λόγος που την προκαλεί. Ωστόσο η τρομοκρατία είναι το ένα μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης. Το δεύτερο είναι ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και η ισλαμοφοβία, που αναπτύσσεται στην Ευρώπη και προκαλεί τα τρομοκρατικά κτυπήματα”, είπε ο Τσαβούσογλου, παίρνοντας αποστάσεις από κάθε μορφή καταδίκης του χτυπήματος. Αντιθέτως μας υπέδειξε τα αίτια που φαίνεται ότι δεν διαφωνεί και πολύ…

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ επισημαίνει ότι η Τουρκία διατηρεί υπόγειες γέφυρες με τους ακραίους ισλαμιστές.

Εξ ου και οι αποστάσεις των ΗΠΑ από την γείτονος…από την οποία εμμέσως ζήτησε πολλές φορές να βοηθήσει στο έργο της εξάρθρωσης τους καθώς λύνουν και δένουν και εντός της Τουρκίας!

Η Τουρκία άλλωστε, ως κράτος υποστηρικτής της ισλαμικής τρομοκρατίας σε Συρία και Ιράκ, εδώ και καιρό, δεν μπορεί να πει κάτι περισσότερο.

“Η ελευθερία της θρησκευτικής πίστης πρέπει να τυγχάνει σεβασμού και η πίστη κανενός δεν πρέπει να χλευάζεται. Το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης και δεν πρέπει να συνδέεται με την τρομοκρατία”, κατέληξε ο ανεκδιήγητος Τούρκος υπουργός.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Τούρκος υπουργός Τουρισμού, αφού καταδίκασε την επίθεση, αναρωτήθηκε πως είναι δυνατό να λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο συμβάν στο κέντρο του Παρισιού.

“Και οι μουσουλμάνοι πληγώθηκαν από τα σκίτσα του περιοδικού κατά του προφήτη Μωάμεθ. Η επίθεση όμως δεν πρέπει να συνδέεται με την κριτική των μουσουλμάνων κατά του περιοδικού. Πιστεύω πως άλλα ήταν τα κίνητρα”, δήλωσε.

  

loading...