Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor: Τα τελευταία δεδομένα

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


 Σκληρή αποδείχτηκε η μάχη που έδωσαν ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Μπο προκειμένου να παραμείνουν στο , τελικά όμως μόνο ένας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζουμε ότι, με τον Γιώργο Χρανιώτη να κερδίζει την ατομική ασυλία και τους και να σώζονται από την καλή τους παρουσία στα αγωνίσματα (παρά το γεγονός ότι ο Ντάνος ήταν ο μοιραίος παίκτης για τους Διάσημους στο αγώνισμα της Δευτέρας), οι και ήταν οι δύο συμμετέχοντες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης.

Από το πρωί της Τρίτης πολλές ήταν οι φήμες και οι πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το . Όπως σας είχαμε ενημερώσει λοιπόν από χθες (30//5) η μάχη των δύο παικτών του Survivor ήταν αμφίρροπη και αρκετά μοιρασμένη, αφού μιλούσαμε για δύο παίκτες ιδιαιτέρως δημοφιλείς.

Διαβάστε επίσης:   Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Μάλιστα, αναλαμβάνοντας και το σχετικό ρίσκο είχαμε προβλέψει ότι τελικά αυτός που θα αποχωρήσει  από το θα είναι ο Κώστας Κοκκινάκης, με τις έως τώρα πληροφορίες.

Οι δύο βασικότεροι λόγοι ήταν ότι α) ο Μπο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του  β) O Κώστας Κοκκινάκης δείχνει πτώση στην αγωνιστική του παρουσία σε αντίθεση με τον Μπο που από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι, για τα δικά του δεδομένα, έχει βελτιωθεί αισθητά, έστω κι αν δεν φτάνει στο επίπεδο άλλων συμμετεχόντων.

Τελικά, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, όντως ο Μπο είναι εκείνος που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, με ποσοστό 53%, την ώρα που ο Κώστας Κοκκινάκης συγκέντρωσε το 47% των ψήφων.

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ, όταν ο θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το .

  

loading...