Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Survivor: Τεράστια ανατροπή στις αποχωρήσεις-Ποιοι φεύγουν

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Το πιο συγκλονιστικό παιχνίδι ασυλίας αναμένεται να παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές του με Μαχητές και Διάσημους να δίνουν σκληρή μάχη στην τελική ευθεία του reality επιβίωσης.

Αρχικά, όπως είχε γίνει γνωστό, λόγω πίεσης των ημερομηνιών, ήταν πιθανό οι αποχωρήσεις να επισπευστούν, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όντως θα συμβεί.

Έτσι, αντί για μία αποχώρηση, το σημερινό επεισόδιο μπορεί να αποτελέσει τους τίτλους τέλους για δύο παίκτες του , κάτι που άφησε να εννοηθεί και το τρέιλερ το οποίο μας δείχνει τον Σάκη Τανιμανίδη στο συμβούλιο του νησιού να ανακοινώνει στις δύο ομάδες ότι το  είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών.

Και πάμε τώρα στην ουσία και στα δύο σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με το πρώτο, οι αποδεκατισμένοι αποδεικνύονται πολύ σκληροί για να… πεθάνουν και καταφέρνουν να επικρατήσουν για τρίτη σερί φορά κόντρα στους Μαχητές.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση η , ο και ο Κωνσταντίνος Βασσάλος.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2017-Greece: O σημερινός νικητής, το κρυφό σχέδιο και ο μεγάλος τελικός!

Μάλιστα, το ίδιο σενάριο θέλει τους   να πρέπει να αποχαιρετίσουν δύο παίκτες και όχι έναν. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας Σάρα και Γιάννης Σπαλιάρας θα πουν αντίο στο τηλεοπτικό κοινό του  αφού υστερούν του Κωνσταντίνου.

Το δεύτερο σενάριο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο, έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης και υποστηρίζει ότι νικητές θα είναι οι Μαχητές, ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ένας, και συγκεκριμένα ο Γιώργος Χρανιώτης.

Όλα αυτά βέβαια μένει να αποδειχθούν στην πράξη, με το αποψινό επεισόδιο του  να αναμένεται συναρπαστικό. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της παραγωγής του να θολώσει τα νερά λίγο πριν την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

  

loading...