Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Survivor-Τρέιλερ 19/6

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Ο τραυματισμός της Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο οποίος αφήνει -ουσιαστικά- την ομάδα των Διάσημων με έναν παίκτη, οδηγεί την παραγωγή του  στην απόφαση που περίμεναν εδώ και καιρό οι φανατικοί τηλεθεατές του παιχνιδιού επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, το γίνεται πλέον ατομικό μέχρι τον μεγάλο τελικό και νικητής σε κάθε αγώνισμα θα είναι μόνο ένας!

Όπως μπορούμε να δούμε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, ο Σάκης Τανιμανίδης, ανακοινώνει στις δύο ομάδες ότι από εδώ και πέρα θα αγωνίζονται ατομικά και θα διεκδικούν την νίκη στα αγωνίσματα που απομένουν στο στηριζόμενοι μόνο στις δικές τους δυνάμεις.

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού , το παιχνίδι γίνεται ατομικό.

Διαβάστε επίσης:   Survivor twitter: Δείτε τι έγινε

Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα θα είναι μόνο ένας παίκτης», ενημερώνει ο Σάκης Τανιμανίδης τους παίκτες του  οι οποίοι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Ακόμα, στο σημερινό επεισόδιο ξεχωρίζει ο τραυματισμός του στο παιχνίδι του εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου, με τους υπόλοιπους παίκτες να σοκάρονται και το ιατρικό προσωπικό να σπεύδει για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο μετά από σήμερα…

  

loading...