ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Αναβολή ενός μήνα δόθηκε στη δημόσιο ακρόαση της νεαρής Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που βρίσκεται κρατούμενη σε φυλακές του Χονγκ Κονγκ κατηγορούμενη για το νόμο περί ναρκωτικών.

Το αίτημα για αναβολή αποδέχθηκε και η πλευρά της κοπέλας. Ο Ελληνας δικηγόρος της, ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, σε δήλωσή του εξηγεί τους λόγους της αναβολής.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Κατά την προσφάτως προγραμματισμένη ακρόαση της προσωρινά κρατουμένης στις Φυλακές του Χονγκ Κονγκ Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η Εισαγγελία ζήτησε την αναβολή της συζητήσεως λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκεντρώσεως του αποδεικτικού υλικού. Το αίτημα έγινε δεκτό και ορίστηκε ως νέα ημερομηνία η Δευτέρα 19/3/18.

Διαβάστε επίσης:   Καλαμάτα: Καταδίκη για ηλικιωμένο που κλώτσησε σκύλο

Σχετικά δε με τις χθεσινές τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του Ρουμανικής καταγωγής πολίτη που συνταξίδεψε με την Ειρήνη, τόσο οι γονείς της όσο και η ίδια δεν επιθυμούν να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο, σεβόμενοι την διαδικασία που διεξάγεται ενώπιον των Δικαστικών και Προανακριτικών Αρχών στην πόλη του Χονγκ Κονγκ και στην Ελλάδα, κατόπιν της αναφοράς που υπέβαλαν οι γονείς της προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».