Σφοδρή επίθεση ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ (Βίντεο)

Loading...


Γράφει ο Νίκος Κούτρικας-Οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ-Μετά το όχι του Γάλλου προέδρου Μακρόν στον για κοινή εμφάνιση με τον Γάλλο πρόεδρο στην η ΝΔ προχωρά στην επίθεση κατά του κυβερνητικού έργου με ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών που τιτλοφορείται «Το ετήσιο ραντεβού με το ψέμα» και που η Νέα Δημοκρατία καταδεικνύει τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη , που δεν υλοποιήθηκαν.

Έτσι η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό με αναφορές στις υποσχέσεις του πέρυσι στη ενώ το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας κλείνει με το ερώτημα «Τον πιστεύεις ακόμα;».

Ουσιαστικά η ΝΔ απαντά στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι καμία υπόσχεση προεκλογική δεν υλοποιήθηκε σήμερα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η ο οποία άλλα υποσχέθηκε προεκλογικά και άλλα υλοποίησε.

Στον αντίποδα ότι το 2018 έρχεται το τέλος της κρίσης που τονίζει ο κ. Τσίπρας στελέχη της ΝΔ υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση χρέωσε 100 δις ακόμα χρέους τον Ελληνικό λαό με τις καθυστερήσεις στην διαπραγμάτευση και τώρα εμφανίζει το «ψάρι-κρέας» και το «κρέας-ψάρι» ενώ η πορεία για το επόμενο μνημόνιο είναι μονόδρομος.

Ένας μονόδρομος με νέα μέτρα που θα φέρει η τρίτη αξιολόγηση και οι απαιτήσεις του ΔΝΤ σε μία πορεία που τα έσοδα παρουσιάζονται μειωμένα αλλά και τα περισσότερα προαπαιτούμενα δεν έχουν υλοποιηθεί…

:

  

loading...