Ανησυχητική πτώση παρουσίασαν, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα, τα νούμερα τηλεθέασης του αφού, όπως φαίνεται, οι τηλεθεατές δεν δείχνουν να συγκινούνται ιδιαιτέρως από τα όσα έχουν δει μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής, το πρώτο επεισόδιο του reality επιβίωσης κατάφερε να πιάσει το 45,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 56,5% στο δυναμικό κοινό.

Όπως φαίνεται όμως η φετινή μάχη επιβίωσης θα αφορά κυρίως το ίδιο το παιχνίδι και όχι τους παίκτες, αφού το προσγειώθηκε ανώμαλα στο 27,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 36,8% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής του.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2- Skai: "Καρφιά" από τον μάνατζερ ράγκμπι για την παραγωγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να προδικάζει ότι το δεύτερο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο θα καταλήξει σε… ναυάγιο, όπως όμως φαίνεται το κοινό έχει κουραστεί από αυτό το είδος παιχνιδιών κάτι που αποτυπώθηκε και στη τηλεθέαση του , το οποίο ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε μία μάλλον χλιαρή απήχηση στο κοινό.

Όλα πάντως θα κριθούν σε βάθος χρόνου, ενώ είναι δεδομένο ότι η παραγωγή θα προσπαθήσει να προστατέψει το προϊόν της με πολλούς τρόπους. Ανάμεσα σε αυτό και η προσθήκη παικτών στο , με το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να ακούγεται έντονα.