Survivor 2017: Ασυλία και αποχώρηση-Δικαίωση για το tilegrafima.gr-Τι ακολουθεί

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Η αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας (σε τηλεοπτικό χρόνο) παρελθόν από το και το tilegrafima.gr σάς υπενθυμίζει τις εξελίξεις για τις οποίες σας είχε προειδοποιήσει αλλά και για το τι πρόκειται να συμβεί.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι το τελευταίο που μας αρέσει είναι να ευλογούμε τα γένια μας. Άλλωστε η σχέση μας και η επικοινωνία μας χτίζεται μέρα με την ημέρα και τα στατιστικά αναγνωσιμότητας των συγκεκριμένων άρθρων αποδεικνύει ότι μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας σχετικά με την αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια των Ελλήνων, το .

Από αυτήν την άποψη, οι πανηγυρισμοί είναι ανούσιοι. Άλλωστε, ούτε μάντεις είμαστε, ούτε μαγική σφαίρα έχουμε. Απλώς, προσπαθούμε να μην θυσιάζουμε στον βωμό της εφήμερης αναγνώρισης βασικούς κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να μη γράφουμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι με την ελπίδα να το έχετε ξεχάσει την άλλη μέρα.

Έτσι, εμείς δεν θα σταθούμε τόσο στο ότι σας είχαμε ενημερώσει πως οι επόμενες δύο αποχωρήσεις του Survivor θα είναι αυτές της Σ. Εσκενάζυ και της Ε. Βαλαβάνη. Πιο πολύ μας χαροποιεί πως όταν οι πληροφορίες για αποχώρηση της και της είχαν διαψευστεί (με την και τον Μπο να αποχωρούν τελικά) εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει ότι μπορεί τα προγνωστικά να μην επαληθευτούν.

Διαβάστε επίσης:   Survivor αποχώρηση–Όργιο πληροφοριών για τους παίκτες του τελικού (και η φήμη-σοκ)

Και όταν όλοι έλεγαν ότι μαζί με τα δύο κορίτσια θα αποχωρήσει ο , εμείς υπογραμμίσαμε πως όσοι σας το μεταφέρουν αυτό κάνουν πιο πολύ προβλέψεις. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι οι ίδιοι άνθρωποι τώρα αρχίζουν και φέρνουν στην επιφάνεια σενάρια σχετικά με την παρουσία του Mr 4000 στον μεγάλο τελικό. Δηλαδή, σε κάθε περίπτωση, προσπαθούν να είναι καλυμμένοι.

Όλα αυτά δεν τα γράφουμε για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε εμείς και πόσο λάθος οι άλλοι. Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν βρισκόμαστε στον Άγιο Δομίνικο αλλά στην Ελλάδα όλοι σε πληροφορίες βασιζόμαστε και όλοι σε ανθρώπους μιλάμε. Και καμιά φορά μπορεί να μας οδηγήσουν σε γκέλα. Το ζήτημα όμως είναι πως αντιμετωπίζει ο καθένας τις πληροφορίες του αλλά και πόσο έτοιμος είναι να κάνει την τρίχα-τριχιά για ένα κλικ.

Τέλος πάντων, αρκετά με όλα αυτά και ώρα να πάμε στην ουσία και στο τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα στο .

Χωρίς πολλά-πολλά, οι πληροφορίες θέλουν τον να είναι όντως ο νικητής του σημερινού (τηλεοπτικά) κουίζ ο οποίος θα πάρει και το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας παραμένει φαβορί προς αποχώρηση. Το τελευταίο όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρο αφού και μέλη της δικής του οικογένειας έχουν πάρει μέρος στις προετοιμασίες του καναλιού για τον μεγάλο τελικό.

Σε κάθε περίπτωση, τα δύο τελευταία επεισόδια του πριν από τον μεγάλο τελικό προβλέπονται συναρπαστικά και έτοιμα να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Ας τα απολαύσουμε.

  

loading...