Πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία γεννιούνται στις τάξεις των τηλεθεατών του  από την παραμονή της στο reality επιβίωσης παρά το γεγονός ότι στις τελευταίες διαδικασίες αποχώρησης έχει τεθεί αντιμέτωπη με παίκτες που οι πληροφορίες ήθελαν να έχουν λάβει μεγαλύτερο ποσοστό από εκείνη στην 24ωρη ψηφοφορία του .

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως υποστήριζαν οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο (ή από το Φάληρο) η κατάταξη των παικτών ήταν η εξής:

Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 38%

Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%

Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%

Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%

Γιώργος Χρανιώτης 1%

Σάρα Εσκενάζυ 0,5%

Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%

Βο 0,18%

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είχε παρουσιαστεί και σε εκπομπές μεγάλων καναλιών ως σίγουρο. Όμως, παρά το γεγονός ότι η παρουσιαζόταν προτελευταία στη σχετική λίστα, κατάφερε να “διώξει” από το όχι μόνο τον Bo, ο οποίος υστερούσε σε ποσοστά, αλλά και τους Γιώργος Χρανιώτη και Σάρα Εσκενάζυ.

Πολλοί έκαναν λόγο για σκάνδαλο υπέρ της , υπενθυμίζοντας ότι η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ (έστω κι αν απολύθηκε, τυπικά, λίγες μέρες πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του ) είχε επιβιώσει και κόντρα στην Λάουρα Νάργες παρά το γεγονός ότι τα προγνωστικά έκαναν λόγο για το αντίθετο.

Διαβάστε επίσης:   Survivor αποχώρηση–Όργιο πληροφοριών για τους παίκτες του τελικού (και η φήμη-σοκ)

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για… άκυρο συναγερμό, υποστηρίζοντας ότι όλα έχουν γίνει μέχρι τώρα κανονικά, αφού η σωστή κατάταξη των παικτών του  είναι η ακόλουθη:

Αγγελόπουλος

Μάριος

Βασσάλος

Αναγνωστόπουλος

Σπαλιάρας

Βαλαβάνη

Σάρα

Χρανιώτης

Μπο

Βέβαια, όπως καταλαβαίνει κάποιος εύκολα, η Βαλαβάνη βρίσκεται πλέον τελευταία στη σχετική λίστα, και αν τεθεί ξανά υποψήφια προς αποχώρηση θα πρέπει να φύγει από το . Μάλιστα, οι πληροφορίες μας υποστηρίζουν ότι αυτό έχει ήδη συμβεί, μένει όμως να το δούμε και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.